• 1404/09/02 - 08:56
  • - تعداد بازدید: 2
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

آغاز برداشت محصول سورگوم در شهرستان دهلران استان ایلام

سورگوم یا ذرت خوشه‌ای به دلیل سیستم ریشه‌ای گسترده، قابلیت جذب رطوبت زیادی دارد

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی وزارت جهاد کشاورزی و به نقل از روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی استان ایلام :

آغاز برداشت محصول سورگوم در شهرستان دهلران 

دکتر یوسفی مدیر جهاد کشاورزی دهلران با اعلام این خبر گفت:امسال، بیش از ۶۰ هکتار از اراضی زراعی منطقه به کشت سورگوم اختصاص یافته است.

ارقام کشت‌ شده شامل فومن و اسپید فید است که جزو ارقام پربازده محسوب می‌شوند و بر اساس ارزیابی های اولیه میانگین عملکرد این ارقام حدود ۴۲ تن در هکتار برآورد شده است .

ایشان با تشریح ویژگی‌های مهم این گیاه افزود:«سورگوم یا ذرت خوشه‌ای به دلیل سیستم ریشه‌ای گسترده، قابلیت جذب رطوبت زیادیی دارد.این خصوصیت در شرایط اقلیمی دهلران که با تابستان‌های گرم،خشک و دوره‌های کمبود آب مواجه است، اهمیت ویژه‌ای دارد.برنامه ما حمایت از توسعه کشت این گیاه در سال‌های آینده و استفاده حداکثری از این ظرفیت ارزشمند است.

ایشان در ادامه تصریح کرد:با توجه به شرایط آب‌و‌هوایی حاکم بر دهلران، سورگوم یکی از سازگارترین گزینه‌ها برای کشاورزان محسوب می‌شود. مقاومت بالا در برابر تنش‌های محیطی، تولید علوفه باکیفیت و امکان برداشت سریع‌تر، این محصول را به انتخابی اقتصادی و کم‌ریسک در الگوی کشت تابستانه تبدیل کرده است. .

ایشان در پایان درباره روند توسعه کشت این محصول اظهار داشت:«استمرار کشت سورگوم طی چند سال اخیر، نشان‌دهنده آگاهی کشاورزان و پتانسیل بالای منطقه برای توسعه کشت‌های کم‌آب‌بر است. این محصول با توجه به عملکرد مناسب می‌تواند جایگاه ویژه‌ای در جیره غذایی دام داشته باشد و به‌عنوان یک محصول اقتصادی، پایدار و کم‌هزینه، به افزایش درآمد بهره‌برداران کمک کند. 

  • گروه خبری : استان ایلام
  • کد خبر : 231195
کلمات کلیدی
مهناز گرایی روابط عمومی ایلام
خبرنگار

مهناز گرایی روابط عمومی ایلام